Нужно е работещо правителство, приемане на бюджета,  преодоляване закъснението по

...
Нужно е работещо правителство, приемане на бюджета,  преодоляване закъснението по
Коментари Харесай

ИТН към Габриел: Най-сетне стигнахте до извода за Гешев

Нужно е работещо държавно управление, приемане на бюджета,  преодоляване закъснението по Плана за резистентност. Важна е сигурността на българските жители. Нужни са ограничения за превъзмогване на битова престъпност, войната по пътищата, участието в Шенген и несъмнено присъединяване в европейската политика по сигурност и защита. Това съобщи като встъпителни думи на срещата с Има Такъв Народ претендентът за министър председател Мария Габриел.  

Ускоряване присъединяване на България в основни сфери – просвета, кулутра, свързани със зеления бранш, явен приоритет са образованието и културата, изброи тя. И не пропусна да засегне тематиката за достойното възнаграждение на създателите.

Ключова е поддръжка на младежите в България, в случай че това не стане, мъчно ще си представим бъдещето на страната, акцентира претендентът за министър председател на ГЕРБ.

Габриел акцентира на разликата в районите, като акцентира, че са нужни дейности, съобразени с пазара на труда.

Тя не пропусна и здравните проблеми – значимо е за една страна нейните жители да са здрави, акцентира тя.

" Благодарим за тази среща, надали има някой човек в страната, който да не утвърждава тези цели, които изредихте. Радваме се и, че най-накрая стигнахте и до този извод за Иван Гешев, само че не е единствено това, има елементи. Това, което вие очертахте като стратегия е ужасно, само че в случай че няма елементи... Трябват съответни ограничения и елементи ", уточни Тошко Йорданова от Има Такъв Народ. 

Няма политическа партия, която да може да ръководи сама. Надявам се да осъзнавате, че би трябвало да има разговор. Говоря от горчив опит в предходно присъединяване в изпълнителната власт и взимане на неверни решения, свалихме предходния кабинет. Бихме могли да водим разговор, само че това, което очертахте, всеки жител би го извел като приоритет. Важни са детайлите, акцентира Тошко Йорданов.

Що се отнася до правосъдната промяна – това, което казахте за Иван Гешев, поддържаме го.  

 

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР